top of page
MobielMobiel 17 Jaar

Welkom op de site van MobielMobiel. Ik ben Sebastiaan van Sijes en ben alweer 17  jaar geleden mijn eigen zaak gestart. Nu vele tevreden en vaste klanten die mijn hulp of advies vragen met de verkoop en installatie van diverse digitale apparaten. Computers, laptops, printers, mobiele telefoons en de daarbij behorende abonnementen die ik ook voor u kan afsluiten. Hulp met maken van backups, televisie instellen, website maken en natuurlijk de vele gadget's. Niet alleen verkoop maar juist de uitleg en het zorgen dat het werkt bij U thuis en zoals u dat graag wilt!! Ik schuif geen dozen zoals vele grote bedrijven, nee ik ben niet gek! Ik wil juist graag dat mijn klant een complete ervaring heeft en ook na het leveren nog met vragen kan komen en mij ook voor verdere uitleg of aanpassingen kan inhuren. Echte High service van altijd die ene persoon. U heeft dan ook altijd met mij te maken bij welke vraag of opmerking!!

Ik hoop u graag te mogen helpen.

Stuur een mail en ik neem contact met u op.

 

Email of bericht

Ga naar de pagina contact en stuur een email. Natuurlijk kunt u ook direct een mail sturen naar info@mobielmobiel.nl

Voorwaarden

U kunt hieronder de algemene voorwaarden van MobielMobiel opvragen.

Nieuws

Geen Facebook, geen Twitter en welke vorm van social media dan ook. Het laatste nieuws over MobielMobiel gewoon overzichtelijk op deze site. Tevens nieuws over producten en tips. Duidelijk en overzichtelijk. Ga naar de link Nieuws bovenin de balk.

AVG

Hieronder vind u de Privacyverklaring van MobielMobiel. Uitgelegd in PDF waaraan wij voldoen. Weinig wijkt af van de manier hoe wij eerder al met uw gegevens om zijn gegaan maar nu duidelijk uitgelegd in deze verklaring.

bottom of page