Telefonisch contact

Natuurlijk ben ik ook telefonisch te bereiken.

 

Dit kan op nummer 06- 5 211 4 211

Via Facebook Messenger, SMS, mail en direct via de website

 

Ik probeer zoveel mogelijk mijn telefoon op te nemen binnen mijn werktijden. Buiten deze tijden om zet ik mijn zakelijke toestel uit. Natuurlijk als groot liefhebber van het Mobieltje pak ik mijn privé Mobiel en speel daar weer lekker verder mee. Mocht u mij dan hebben gebeld of een sms hebben gestuurd zal ik dit horen of lezen als ik weer start met de dag.

 

Mocht ik bij een klant zijn dan zet ik mijn telefoon op stil en zal u automatisch een bericht krijgen van mijn telefoon dat ik helaas niet op kan nemen. Ik ben dan in opdracht van een klant aan het werk en vind het niet netjes dat ik dan in de klant zijn tijd met een andere klant ga bellen. Dus ook als ik bij u ben staat mijn telefoon op stil.

 

Ik ben zelfstandig dus houd ook in dat ik dus niet altijd direct kan opnemen. Spreek mijn voicemail in of stuur een mail of sms en ik zal zo snel mogelijk reageren.

 

Whatsapp heb ik niet. Het vreemde is dat sommige klanten mij wel zien staan en een berichtje sturen. Nu zal u nooit het tweede vinkje in het blauw zien verschijnen dus dat wil zeggen dat ik hem niet krijg of gelezen heb. Ik heb geen Whatsapp omdat ik niet mijn dienst erachter kan zetten die automatisch een berichtje uw kant op stuurt en gezien ik soms geen berichten binnen kreeg en klanten aan mij de vraag stelde waarom ik niet reageer. Geen app om zakelijk te gebruiken dus. Ik wil juist iedereen een antwoord geven!!

 

 

Met        obiele groet,

 

Sebastiaan van Sijes