Spoed ? Lees eerst wat hieronder staat....

Buiten mijn standaard openingstijden bied ik ook nog de service aan om mij in te huren voor problemen of vragen die niet kunnen wachten. Dit is alleen voor vaste klanten en neem geen nieuwe klanten hier aan. Mocht u een spoedaanvraag doen breng ik altijd kosten in rekening, dit vanaf het moment dat ik contact met u opneem. Mocht het een probleem met garantie op een apparaat zijn help ik u graag kosteloos binnen mijn normale werktijden, wilt u het toch met spoed opgelost hebben dan zijn hier dus de kosten aan verbonden. De kosten voor een spoedaanvraag is het dubbele tarief van wat ik normaal bereken. Het is een extra service die ik graag bied.

 

Binnen werktijden probeer ik altijd zoveel mogelijk mijn telefoon op te nemen, helaas kan dit niet altijd gezien ik mijn telefoon op stil zet als ik bij een klant ben. Buiten werktijden heb ik een privé mobiel en ligt mijn zakelijk nummer in de kast. Op mijn privetelefoon krijg ik wel de spoedmelding via mail binnen en aan de hand van uw vraag neem ik contact met u op.

 

Spoedtijden:

Maandag 20.00 tot 24.00 uur

Dinsdag 20.00 tot 24.00 uur

Woensdag 20.00 tot 24.00 uur

Donderdag 17.00 tot 24.00 uur

Vrijdag 20.00 tot 24.00 uur

Zaterdag 12.00 tot 21.00 uur

Zondag 10.00 tot 16.00 uur

 

Nog steeds een spoed indienen?

Vul uw gegevens in en wees zo duidelijk mogelijk in uw u bericht.

Mocht ik ook niet op deze spoedaanvraag reageren dan is er ook bij mij iets tussen gekomen. Mocht dit zo zijn dan probeer ik dit wel altijd te vermelden op de site onder nieuws en/of Twitter en Facebook.

 

 

Spoed is verstuurd!