top of page
  • Foto van schrijverMobielMobiel

Lock Down.... Ik ben en blijf werkzaam!!

MobielMobiel is geen winkel maar service aan huis. Inderdaad ook ik zal mij aanpassen aan de nieuwe regels. Ik lever nog steeds laptops en mobiele telefoons en alles wat daarbij komt. Ik lever aan huis maar ik lever niet zomaar een doos. Ik lever een mooi product aan huis en voor u al klaar gemaakt op voorhand. Bijvoorbeeld: We hebben goed contact gehad online over een mooie en goede laptop? Ik maak hem op voorhand al klaar, haal uw oude laptop op en zet alles over. Dan lever ik hem aan de deur en daarna gaan we samen verder. Ik neem uw laptop op afstand over en bel u om alles uit te leggen. Nog steeds dezelfde service alleen dan ben ik niet echt meer in uw huis maar digitaal nog steeds.


Dus geen lockdown voor MobielMobiel........ Ik help u graag online en mijn service blijft....altijd!!!


10 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page