top of page
  • Foto van schrijverMobielMobiel

Bereikbaarheid MobielMobiel 24-7


MobielMobiel is bereikbaar op Mobiel 06-52114211. SMS en email is ook mogelijk en via de website kunt u een formulier voor contact invullen. Dit kan 24-7

Mocht ik niet op kunnen nemen en buiten werktijden krijgt u mijn voicemail die ingesproken is door een stemmenbureau. Als u denkt ik ken hem, dan kan dat best eens kloppen. U hoort deze stem ook vaak in tv of radio reclames en als u een TomTom heeft en u heeft voor de stem Bram gekozen dan weet u wie mijn voicemail heeft ingesproken.

Als ik op afspraak ben neem ik mijn telefoon niet op, ik vind het niet netjes om bijvoorbeeld in uw tijd weer te gaan bellen met een andere klant, maar als u dan wat ingesproken heeft bel ik u graag weer terug en ik probeer dat altijd zo snel mogelijk te doen.

Ik maak geen gebruik van Whatsapp. Dit omdat ik er vaak problemen mee had en dat mensen wel zien dat ze een bericht hebben verstuurd maar niet zien of ik hem wel gehad heb. Daarbij blijf ik van mening dat je Whatsapp niet zakelijk kan gebruiken tenzij je 24-7 werkzaam bent. Ik zou graag willen maar ook ik heb af en toe mijn slaap nodig ;-)

Dus:

Bel

sms

email

email via website

Foto naar mij toesturen? Alleen via de email

Ik heb geen andere contact mogelijkheden dan de hierboven vermelde. Ook word ondanks dat ik hier niet om vraag en niet voor heb gekozen door bedrijven op hun website gezet en net doen alsof ik daar adverteer. Daar bieden ze aan om u door te verbinden en dan moet u een 0900 nummer bellen waar dan weer kosten aan vast zitten. Ik maak geen gebruik van dure nummers, gewoon 06-52114211 en deze valt niet buiten uw bundel.1 weergave

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page