top of page
  • Foto van schrijverMobielMobiel

Belangrijk!!!

Let op, ik hoef niks te zeggen over wat er allemaal gaande is. Veel nieuws en vele mails van bedrijven die allemaal hun melding doen.


Ook ik ben zoekende naar een manier om toch nog zoveel klanten als mogelijk te helpen. Ik probeer dan wel steeds meer op afstand te doen via de hulp op afstand op mijn website. Niet alles kan op afstand. Maar als ik dan wel een afspraak maak doe ik uiteraard mijn uiterste best om met alles rekening te houden. Als ik aan mijzelf maar het minste twijfel dan zal ik mijn afspraak niet na kunnen komen en neem ik contact met u op.


Verkoop computers, laptops en mobiele telefonie gaat gewoon door net als het verlengen van uw contract bij een mobiele provider. We willen allemaal goed online kunnen zijn momenteel en merken dat het nu o zo belangrijk is als alles naar behoren werkt.


Als voorbeeld u bestelt een laptop via mij. Mijn service is dat hij klaar bij u thuis staat te werken. Dit kan nog steeds alleen dan net iets anders.

Ik maak hem helemaal klaar op voorhand, lever hem aan de deur en maak gelijk een afspraak dat we samen alles door gaan nemen. Dit dus met de app die ik al op het scherm hebt gezet. Als u dan de wachtwoorden klaar heeft liggen van bijvoorbeeld uw mailadres dan stel ik alles in en vraag u alleen op dat moment het wachtwoord in te vullen. Samen online en samen aan de telefoon nemen we alles door. Dus nog steeds dezelfde service maar dan net wat anders!!!


Samen komen we er doorheen!!!!


42 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page